Onze klanten

2019064-Crush-Iris-9.jpg

Ik had een nieuw concept ontwikkeld voor een andere doelgroep. Om de juiste klanten te krijgen voor dit nieuwe aanbod, wilde ik o.a. advertenties inzetten via social media. Hiervoor heb ik contact opgenomen met Ted & Ellen. Zij gaven me direct het vertrouwen dat zij de expertise en ervaring hadden om advertenties strategisch voor mij in te zetten.

 

Maar, er was nog niets anders! Tijdens ons eerste gesprek lichtten we mijn hele bedrijfsvoering door. Wat bleek? Ik deed nog ongelofelijk veel taken handmatig, die met gemak geautomatiseerd zouden kunnen worden. Wow! Daar moest ik meer van weten, haha.

 

De combinatie van automatiseren en adverteren was iets waar ik zelf niet eerder over na had gedacht. Maar ik zag hier wel degelijk de voordelen van in, in combinatie met het opschalen van mijn bedrijf.

De samenwerking ervaar ik tot nu toe als zeer prettig. Het is en blijft mensenwerk, dus veel en snel schakelen is essentieel om doelgericht te kunnen werken. Ik houd zelf heel erg van deze manier van werken en gelukkig ervaar ik dat bij Ted en Ellen ook zo. Ted en Ellen nemen veel voor me uit handen, testen en scherpen aan waar nodig. Wat we nu al samen hebben gedaan, daar had ik in mijn eentje minimaal een jaar voor nodig gehad.

De samenwerking heeft me tot nu toe (na 2 maanden) al rust en vertrouwen opgeleverd. Door het een en ander te automatiseren sluipen er veel minder slordigheidsfoutjes in het proces naar mijn klanten. Daarnaast zijn Ted en Ellen in staat om mijn marketingstrategie op te schalen en zo meer potentiële klanten te bereiken en aan te trekken. Dit maakt uiteindelijk dat ik met nog meer mensen in contact kom die ik super goed en heel graag zou willen helpen. En voor dat werken met klanten zelf heb ik meer tijd, omdat veel randzaken geautomatiseerd zijn.

Ik zou Ted en Ellen aanraden aan alle ondernemers die het belang van marketing inzien en hun bedrijf willen laten groeien. Ik was zelf in de veronderstelling dat ik een VA aan moest nemen, tot ik de samenwerking met Ted & Ellen startte. Die VA heb ik toen direct afgebeld. ;)

Iris van Heugten - Merkstrateeg

www.letsstartbusiness.com

Untitled-design-62.png

Samenwerken met Ted is een feestje! Ik dacht: ik besteed mijn advertenties aan hem uit. Maar hij gaat veel verder dan dat. Ted is scherp, enorm betrokken en denkt continu mee. Hij kijkt in alles naar mogelijkheden om je bedrijf meer te optimaliseren. Hoe behaal je meer omzet, met minder werk. Hij reageert snel, persoonlijk, denkt strategisch en is bovendien een super fijne kerel, waarmee het contact fijn en relaxt verloopt! Absolute aanrader!

Janneke Van Oorsouw - Ondernemerscoach

www.metjanneke.nl

Dorine2.jpg

Ik ben met Ted en Ellen gaan samenwerken omdat ik merkte dat ik 1 op 1 heel sterk was in het doen van mijn verhaal, maar via mijn contentstrategie op Instagram nog niet helemaal mijn stem kon laten horen en ook niet wist wat de beste manier was om klanten binnen te halen.

 

Het was ontzettend leuk om met Ted en Ellen samen te werken, de Skype gesprekken met z'n drieën waren altijd ontzettend gezellig en Ted en Ellen vullen elkaar goed aan. Waar Ted het enthousiasme en de ideeën brengt, komt Ellen tot de kern en brengt ze structuur. Mijn instaposts zijn enorm verbeterd; dat merk ik door de engagement (de focus ligt altijd op echte verbinding en comments, en niet zozeer op likes en volgers aantallen), we hebben een toffe campagne gedraaid voor mijn eerste challenge die een groot succes was en mijn branding (en hoe ik daarmee op verschillende kanalen om kan gaan) is helder voor me. Dus echt enorm veel aan gehad!

Dorine Tan - Coach

www.dreamunlocked.nl

Ook samenwerken met ons?