Privacy beleid

 

Wij respecteren jouw privacy, maar soms hebben we persoonlijke gegevens van jou nodig. In deze verklaring lees je welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze privacy policy is van toepassing op onze Websites en de diensten die wij aanbieden. Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de Relevante Wetgeving)

 

De verantwoordelijke voor het verwerken van de persoonsgegevens:

Je gegevens worden verwerkt door:

 

Creating Corporate Communication (C3)

 

Maaskade 7, 5347 KD, Nederland

KVK: 64427935

BTW nummer: NL855662013B01

 

Contactpersonen:

Ted Mooyman

Ellen Huizenga

info@c3-consultancy.nl 

 

“Websites” heeft betrekking op een van de volgende websites:

 

www.c3-consultancy.nl

www.opdeka.art

www.babyhub.club

 

Persoonsgegevens

Om onze Websites en Diensten aan te kunnen bieden, verwerken wij persoonsgegevens. Met het begrip persoonsgegeven wordt informatie bedoeld waarmee je als persoon geïdentificeerd kan worden. Deze definitie is in overeenstemming met de Relevante Wetgeving.

 

Jouw toestemming

We kunnen jouw gegevens op verschillende momenten bewaren, zoals wanneer je onze Website bezoekt, een account aanmaakt op onze Website, gebruik maakt van onze Diensten of als je contact met ons opneemt. Wij mogen jouw gegevens verwerken, omdat we jouw toestemming vragen via deze privacy policy.

Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn.

 

Om gebruik te maken van onze Websites en/of Diensten hebben wij de volgende gegevens van jou nodig:

  • Je naam (indien je contact opneemt of klant bent)

  • Je bedrijfsgegevens (indien je klant bent, te weten: bedrijfsnaam, KVK en BTW-nummer en andere gegevens bekend bij de KVK)

  • Je adresgegevens (indien je klant bent)

  • Je telefoonnummer (indien je klant bent)

  • Je e-mailadres (indien je klant bent of contact opneemt)

  • Je IP-adres (bij bezoek aan onze website)

We verzamelen ook wat informatie van jou die niet persoonlijk is als je onze Website gebruikt, zoals:

  • De naam van de browser die je gebruikt

  • Het besturingssysteem dat je gebruikt

  • Ordernummer van jouw bestelling

 

Beveiliging

We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van jouw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Hierdoor kunnen degenen die niets met jouw gegevens te maken hebben, er niet bij. Wij doen dit door middel van de volgende maatregelen:

  • Encryptie (versleuteling) van digitale bestanden die persoonsgegevens bevatten

  • Beveiliging van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL) of een vergelijkbare technologie

  • De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben

 

Verwerkers

Het komt voor dat andere partijen jouw gegevens van ons krijgen. Wij komen met deze partijen in een verwerkersovereenkomst overeen dat zij zorgvuldig met jouw gegevens omgaan en zij krijgen alleen toegang de gegevens die noodzakelijk zijn om hun dienst te verlenen. Deze partijen gebruiken jouw gegevens alleen in overeenstemming met de instructies die wij geven en niet voor eigen doeleinden. Deze partijen zijn verwerkers in de zin van de Relevante Wetgeving.

Doorgifte

Wij zullen jouw gegevens alleen binnen de Europese Unie verwerken. Buiten de Europese Unie verwerken wij alleen jouw gegevens, als dat land een passend beschermingsniveau biedt voor jouw gegevens.

Zonder jouw toestemming zullen we jouw gegevens nooit naar andere landen of aan andere partijen doorgeven dan die hierboven genoemd zijn.

Links

Op onze Websites kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy bescherming van deze websites. We adviseren je dan ook om altijd de privacy policy van de betreffende website te lezen.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat via de server van een website naar de browser wordt gestuurd. De browser slaat het bestandje vervolgens op in je apparaat. Je apparaat krijgt een uniek nummer, waarmee onze site het apparaat later weer herkent.

We kunnen cookies gebruiken om je ervaring op onze Website te verbeteren. Cookies zorgen er daarnaast o.a. voor dat de Website snel is, je onze Website veilig kan bezoeken en wij fouten op onze Website kunnen opsporen.

Je kunt cookies altijd zelf via de browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Er worden dan geen cookies meer opgeslagen als je onze Website bezoekt. Maar let wel op: zonder cookies werkt onze Website mogelijk minder goed.

 

Wijziging van de privacy policy

Wij kunnen deze privacy policy aanpassen. Als wij de privacy policy in belangrijke mate veranderen zullen wij een notificatie op onze Website plaatsen samen met de nieuwe privacy policy. Als je niet geregistreerd staat als gebruiker raden wij je aan de Website en deze verklaring regelmatig te raadplegen.

 
Jouw rechten

De gegevens die we van jou verzamelen zijn persoonlijk. Je hebt daarom de volgende rechten:

  • Je mag ons vragen om inzage in jouw gegevens;

  • Je mag ons vragen om correctie, beperking of wissing van jouw gegevens;

  • Je mag ons vragen om een kopie van jouw gegevens. Wij kunnen deze kopie – op jouw verzoek – ook aan een andere partij doorgeven, zodat je dit zelf niet meer hoef te doen;

  • Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw gegevens;

  • Je kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je denkt dat wij jouw gegevens onrechtmatig verwerken;

Je mag jouw toestemming om jouw gegevens te verwerken altijd weer intrekken. Vanaf het moment dat je de toestemming intrekt mogen we dan geen gegevens meer van jou verwerken.

Bij andere vragen of opmerkingen over onze privacy policy kun je contact met ons opnemen via bovenstaande gegevens.

 

Deze verklaring is voor het laatst gewijzigd op 07-05-2020

Let's Connect

Creating Corporate Communication (C3)

Kvk Nummer: 64427935

BTW nummer: NL855662013B01

Adres: Maaskade 7, 5347KD, Oss, NL

Let op, dit is geen bezoekadres

E-mail: info@c3-consultancy.nl

  • White Instagram Icon

© 2015-2020 by Creating Corporate Communication (C3)

Privacy beleid