Online Training

Wij houden van leren, nog meer houden we van andere mensen die graag leren. We vinden het super leuk om anderen nieuwe dingen te leren.

Trainingen die wij geven:

1. Moneybird Kickstart

2. Active Campaign / MailBlue

3. Adverteren Kickstart

De trainingen worden online gegeven via Skype/Zoom/Teamviewer.

In het kort..

Moneybird Kickstart - €150 (1,5 uur)

De Moneybird Kickstart is geschikt voor ondernemers die willen overstappen of starten met Moneybird. Samen lopen we door het systeem en laat ik je alle functies zien. Ook stellen we samen de basis instellingen in en koppelen we de nodige systemen die je gebruikt zodat je meteen goed van start kunt.

Nog geen account? Goed nieuws! Via onze link krijg je 4 maanden gratis Moneybird in plaats van de gebruikelijke 2 maanden.

Deze training wordt gegeven door Ellen.

Active Campaign / MailBlue training - €249 (1,5 uur)

Active Campaign is ons favoriete e-mail marketing systeem! MailBlue is een Nederlandse reseller van AC en heeft alle functies van, maar ook een hele fijne en snel beschikbare helpdesk inclusief kennisbank in het Nederlands. Zelf werken wij al ruim 2 jaar met het systeem, bijna elke dag.

Tijdens deze training lopen we samen door het systeem, bekijken we de functies, vertel ik je welke je kan gebruiken, welke niet en hoe je de functies kunt gebruiken. We kijken ook samen naar hoe jij AC gaat gebruiken.

Wil je specifiek kijken naar bepaalde automatisering en deze samen bouwen? Dat kan in een vervolgsessie.

Deze training wordt gegeven door Ellen.

Adverteren Kickstart - €99 per uur

Ted heeft ruim 4 jaar ervaring met adverteren. Zowel op Facebook als LinkedIn. Heb je nog geen budget om het volledig uit te besteden of wil je starten als adverteerder? Ted loopt je door het systeem heen, zet de instellingen goed, vertelt je over de mogelijkheden en de verschillende funnels.

Deze training wordt gegeven door Ted.

Het is aan te raden om eerst een kennismakingsgesprek te boeken zodat we jouw wensen en kennisniveau kunnen toetsen voorafgaand aan een training. Vervolgens plannen we samen een datum.